Politic

Valeriu Munteanu: Programul electoral al lui Andrei Năstase depășește limitele tratatului de asociere, este cel mai neeuropean program

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase are cel mai neeuropean program electoral. O spune liberalul Valeriu Munteanu, care a analizat programele contracandidaţilor. L-a făcut praf pe cel al candidatului PPDA, precizând că Năstase are propuneri ce încalcă Acordul de Asociere al ţării noastre cu Uniunea Europeană. În acelaşi timp, Năstase dă dovadă de o necunoaștere profundă a treburilor Chişinăului, transmite Publika.

Acest program care depăşeşte limitele tratatului Uniunii Europene, Acordului de Asociere, ori vă spuneam dacă ar fi venit de la domnul Ceban, ar fi de înţeles, dar nu pot să cred că candidatul comun a trei partide, care spun că sunt pro-europene nu au găsit specialişti care să vadă aceste inadvertenţe”, a spus Valeriu Munteanu.

Munteanu a mai declarat că Năstase încearcă să impună locuitorilor priorități care nu pot fi realizate. Printre ele se numără un parteneriat public-privat pentru o linie de sortare, prelucrare şi reciclare a deșeurilor pentru a produce energie electrică și termică. Liberalul a precizat că niciun oraș european nu a găsit încă vreun investitor care să facă o astfel de investiție destul de costisitoare.

loading...

Comments are closed.