Vasile Bolea, candidatul Partidului “Renaștere”, propune măsuri pentru protejarea cetățenilor în prag de iarnă

Într-o declarație importantă din cadrul campaniei electorale, Vasile Bolea, candidatul Partidului “Renaștere” pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a subliniat importanța abordării tarifelor în prag de iarnă și a necesității de a proteja bunăstarea cetățenilor orașului.

Bazându-se pe angajamentul de a aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor, echipa partidului propune soluții concrete pentru a face față acestei probleme. Aceste soluții includ majorarea numărului de beneficiari de compensații, sprijin pentru profesioniștii din domeniul educației și sănătății, precum și măsuri speciale pentru persoanele în vârstă și cele fără acces la gaze naturale.

Vasile Bolea a subliniat: “Este momentul să arătăm că ne pasă cu adevărat de cetățenii noștri și să acționăm în consecință. Este un pas important în direcția asigurării confortului și siguranței pentru toți locuitorii municipiului Chișinău în timpul iernii.”

Aceste propuneri reflectă angajamentul profund al echipei “Renaștere” de a lucra în interesul comunității și de a aduce îmbunătări reale în viața cetățenilor. Vasile Bolea a încheiat cu mesajul: “Împreună vom renaște Chișinăul!”

Total
0
Shares
Total
0
Share