Vasile Bolea, deputat: ”Prin colaborarea cu Partidul „Възраждане” din Bulgaria, suntem hotărâți să aducem schimbări pozitive în societatea noastră și să promovăm valorile fundamentale care ne unesc”

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al Partidului ”Renaștere”, a discutat cu reprezentanții partidului „Възраждане” din Bulgaria despre modalitățile de consolidare a colaborării și de promovare a valorilor comune între cele două organizații politice, scrie sinteza.org

În urma discuțiilor intense și a negocierilor, a fost semnat un acord de colaborare între Partidul ”Renaștere” și Partidul „Възраждане”, deschizând astfel calea către o cooperare mai strânsă și mai eficientă între cele două organizații. Acest acord reflectă angajamentul ambelor părți de a lucra împreună pentru promovarea principiilor democratice, a drepturilor omului și pentru contribuirea la crearea unei societăți mai echitabile și mai prospere.

„Este un moment important pentru echipa noastră din cadrul Partidului ”Renaștere”. Prin colaborarea cu Partidul „Възраждане”, suntem hotărâți să aducem schimbări pozitive în societatea noastră și să promovăm valorile fundamentale care ne unesc”, a declarat Vasile Bolea.

Partidele implicate își propun să lucreze transparent, cu integritate și respect reciproc, având ca obiectiv consolidarea legăturilor dintre comunitățile lor și promovarea unui dialog deschis și constructiv. Prin eforturile comune, Vasile Bolea a anunțat că se dorește realizarea unor progrese majore în beneficiul cetățenilor din Moldova și Bulgaria.

La final, deputatul a adus mulțumiri partidului „Възраждане” pentru încrederea acordată și a declarat că împreună cu echipa partidului ”Renaștere” se arată nerăbdători să vadă rezultatele acestei colaborări și să lucreze împreună pentru un viitor mai bun și mai prosper pentru ambele țări.

”Ne angajăm să lucrăm împreună în spiritul transparenței, integrității și respectului reciproc. Vom depune toate eforturile necesare pentru a consolida legăturile dintre comunitățile noastre și pentru a promova un dialog deschis și constructiv. Sunt nerăbdător să văd rezultatele acestei colaborări și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun. Mulțumim partidului ”Възраждане” pentru încrederea acordată. Împreună vom face lucruri minunate!”, a scris deputatul.

Total
0
Shares
Total
0
Share