Vasile Bolea, despre susținerea moțiunii de cenzură: „Acest guvern nu poate rămâne nepedepsit”

Astăzi, Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al Partidului „Renaștere”, a declarat că Guvernul Recean trebuie să răspundă pentru acțiunile sale iresponsabile, scrie sinteza.org

În cadrul unui briefing de presă, Bolea a adus în discuții tragediile recente și a subliniat incompetența și lipsa de viziune a guvernului în gestionarea situațiilor de urgență.

Deputatul a criticat decizia de demisie a directorului de la 112, considerând-o o simplă mască pentru a ascunde incapacitatea guvernului de a proteja oamenii. Incidentele de la Aeroportul Chișinău și tragediile în care oamenii au fost lăsați să moară în zăpadă au fost aduse în atenție, argumentând că Guvernul Recean pare să fie preocupat mai mult de imaginea sa pe rețelele de socializare decât de binele populației.

Bolea a subliniat și neglijarea sectoarelor economice cheie, cum ar fi agricultura și învățământul, precum și atacurile asupra libertății presei și instituțiilor democratice. El a atras atenția că guvernul uită de mandatul său de a servi poporul și că acțiunile actuale se îndreaptă spre consolidarea puterii în detrimentul nevoilor cetățenilor.

La final, liderul partidului „Renaștere” a anunțat că formațiunea va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Recean, inițiată de către un grup de deputați neafiliați.

Total
0
Shares
Total
0
Share