Vasile Bolea, Partidul ”Renaștere”: „Binomul Dodon-Sandu a mai născut un președinte de raion PAS și doi vicepreședinți PSRM”

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al Partidului „Renaștere”, a declanșat un scandal politic, aducând acuzații grave celor din PAS și PSRM, scrie sinteza.org

Potrivit acestuia, așa-numitul „Binom Dodon-Sandu” ar fi influențat în mod decisiv numirea unui președinte de raion afiliat PAS în Drochia, însoțit de numirea a doi vicepreședinți PSRM.

Într-o declarație feroce, Bolea sugerează că acest fenomen nu ar fi un caz izolat, ci doar o manifestare în plus a colaborării ascunse dintre cele două partide aflate. Acesta critică vehement conducerea PSRM pentru presupusa ipocrizie în fața acestor evenimente, sugerând că aceștia continuă să ignore realitatea și să ofere răspunsuri evazive, menționând ironic că „conducerea PaSRM în continuare se va preface că afară plouă”.

„Binomul Dodon -Sandu a mai născut un președinte de raion PAS la Drochia și doi vicepreședinți PSRM. Interesant, conducerea PaSRM în continuare se va preface că afară plouă? Continuați să spuneți că „așa trebuie”. De atâtea minciuni spuse de voi și pietrele au început să crape”, a scris acesta.

Vasile Cemortan, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate a fost ales în funcţia de președinte al raionului Drochia. Pentru candidatura lui au votat 20 de consilieri. La fel, în ședința de astăzi, Tatiana Botnar și Igor Jidraș, au fost aleși în calitate de vicepreședinți ai raionului Drochia, ambii fiind din PSRM.

Socialiști din Drochia, dați afară din partid după ce au votat în favoarea PAS

Total
0
Shares
Total
0
Share