Politică

Vasile Botnari infirmă că s-a întâlnit la Condrița cu Dodon: „Pe 10 aprilie s-a întâmplat un caz tragic în familia noastră”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul director al Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Vasile Botnari, infirmă faptul că, pe 11 aprilie curent, s-ar fi aflat la reședința de la Condrița în ospeție la președintele Igor Dodon, împreună cu deputatul Vladimir Andronachi și unii procurori, așa cum a afirmat liderul PPDA, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

„Nu este adevărat. Îmi pare rău că domnul Năstase răspândește falsuri. Posibil că iarăși a ajuns să fie victima unor informații eronate sau dezinformări”, a comentat Botnari pentru Ziarul NAȚIONAL.

Vasile Botnari a adăugat că pe 11 aprilie s-a ocupat de înmormântarea socrului său.

„Pe 10 aprilie s-a întâmplat un caz tragic și regretabil în familia noastră. A trecut în neființă socrul meu. În perioada 10-12 aprilie, am fost ocupat în totalitate cu înmormântarea”.

Aceeași sursă spune că o eventuală participare a sa la un eveniment privat de la reședința presedintelui este „imposibilă”.

„Nu am o comunicare cu președintele Igor Dodon”, a adăugat fostul director SIS, exprimându-și regretul că nu a fost contactat și de alți jurnaliști pentru a obține o confirmare sau infirmare la acuzațiile aduse de Năstase.

Andrei Năstase a declarat că Igor Dodon ar fi preluat mai multe „scheme criminale” de la Vladimir Plahotniuc, iar odată cu ele – și oamenii care le implementau, inclusiv Vasile Botnari.

loading...

Comments are closed.