Vasile Grădinaru, deputat PAS: “Noi am venit să curățăm acest sistem pentru ca în sistem să rămână doar cei care merită”

“Noi am venit să curățăm acest sistem pentru ca în sistem să rămână doar cei care merită”, a declarat Vasile Grădinaru, deputat PAS, în plenul Parlamentului.

„Tocmai am văzut cum un deputat în Parlamentul Republicii Moldova a tras un bocet de jale la 550 de mii de euro. Este un strigăt din suflet și înțelegem acest comportament, dar noi, deputații în Parlament, cetățenii Republicii Moldova, ne dorim o justiție corectă. Noi am promis și asta vom face, pentru că cei care se hrănesc deja nu din sacoșe, dar din valize întregi, pentru că nu le mai ajunge, cei care se finanțează prin carduri, cei care încearcă prin orice mijloace să corupă alegători, să cumpere deputați cu câte 350 de mii de euro, să le plătească salarii câte 5 mii de euro pe lună ca să stea în fotoliile acestea bej, ca să le dea câte 20 de mii de lei consilierilor municipali, pentru ca să îndruge minciuni, pentru ca să discrediteze reforma justiției – asta nu va ține.

Noi am venit să curățăm acest sistem pentru ca în sistem să rămână doar cei care merită. Cei care sunt corecți vor beneficia de creșteri de salarii ca să poate să judece și să condamne anume asemenea persoane care se fac vinovate de asemenea infracțiuni.

Vom curăța acest sistem, iar cei care astăzi zâmbesc fericit în mod fățiș, dar îi plânge sufletul, o să mai plângă, pentru că valize vor msi fi confiscate”, a spus el.

Total
0
Shares
Total
0
Share