Politic

Vasile Năstase, fratele fostului lider al PPDA, tună și fulgeră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vasile Năstase, fratele fostului lider al PPDA, tună și fulgeră, după ce consilierii PAS au scos la iveală că frații Năstase au dorit să pună mâna pe terenul aferent clădirii unde se află acum sediul PPDA și cel al fostului ziar Glasul. Printr-o postare pe Facebook, Vasile Năstase, fost angajat al lui Iurie Roșca și fostă slugă a lui Voronin, spune că nu s-a așteptat la o astfel de atitudine din partea PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Vasile Năstase, pe Facebook:

”Credeam că am intrat în normalitate. Credeam că periplul, calvarul prin care a trecut GLASUL, prima publicație cu grafie latină, a luat sfârșit după plecarea lui Plahotniuc. Nu a fost să fie.

La o emisiune de la Jurnal TV am pus pe cântar peste 14 kilograme de hotărâri de judecată, demersuri, comunicarea cu CEDO, etc., toate cu referire la Glasul.

Am crezut că oamenii au înțeles ce se întâmplă, că era vorba de o hărțuire, de o intimidare din partea decidenților, bandiților și a altor elemente utopice care chiar credeau că astfel ne pot opri.

Acum e și mai grav. Acum cineva face așa-zise știri despre tine și barem nu-ți cere o replică, nu-ți ia un sincron, nu te invită la o dezbatere.

Am văzut zilele acestea, concertat, atacuri la adresa publicației, toate venite dintr-un singur centru de comandă. Atât de veninoase, murdare, ticăloase de nu s-a văzut! Așteptam să spună că subsemnatul a furat miliardul, a majorat prețurile și tarifele la greu, a făcut troc cu separatiștii și l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy.

Am rămas stupefiat de ofensiva propagandistică net superioară celei din timpul lui Plahotniuc, și aceasta nu e o figură de stil, e o realitate!

Ca atare, despre ce este vorba? Publicația noastră a depus în 2012 – atenție la această cifră! – o cerere la Primărie pentru a cumpăra/privatiza terenul AFERENT, inclusiv cel de sub SEDIUL redacției!!! În jur de 2 ari cu tot cu terenul de sub casă!

Au trecut zece ani, Karl! Zece! Crede cineva că cererea a fost respinsă? NU, toate direcțiile Primăriei conduse atunci de Dorin Chirtoacă ne-au dat aviz POZITIV. Și Funciara, și Arhitectura, și Cultura. și Juridica, toate, absolut toate. Pentru că era un drept legitim al nostru de a pune lucrurile în ordine, ca redacția noastră să fie ocrotită de lege, să nu mai existe abuzuri așa cum s-a întâmplat pe parcursul celor 33 de ani de activate.

Un singur lucru nu s-a făcut – nu s-a pus pe ordinea de zi a Consiliului Municipal. Pur și simplu. Avizele erau, votul a fost amânat peste 10 ani de zile!

Acum s-a făcut dreptate. S-a pus pe ordinea de zi și s-a votat. Țin să mulțumesc în numele redacției noastre tuturor consilierilor care s-au ghidat de lege, de bunul simț, au pătruns în esența lucrurilor și nu au făcut spectacol de prost gust cum a făcut o mahalagioaică de serviciu.

Nu aș putea, oricât de mult mi-aș dori, să expun întreaga poveste într-o simplă postare. Și pentru că prea multe vipere au sărit să facă zgomot pentru nimic, anunțăm pentru ziua de miercuri, ora 11, o conferință de presă detaliată, la sediul publicației, pentru a prezenta actele de care dispunem.

În toți acești ani, atacați fiind de fel de fel de secături efemere, arma noastră de apărare a fost transparența.

Pe ea vom conta și în continuare!

loading...

Comments are closed.