Politic

Veaceslav Platon îl felicită pe procurorul Dumitru Robu: Dima, noi n-o să te dăm uitării!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe canalul său de pe Telegram, Veaceslav Platon, căutat de către autoritățile de la Chișinău, îl felicită pe Dumitru Robu, procurorul care a asigurat interimatul funcției de șef al Procuraturii Generale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“Din toată inima, vreau să-l felicit pe domnul Dumitru Robu cu ocazia încheierii zborului său fulminant spre ceruri din ultimul an.

Acest ultim romantic, folosit ca o fată de pe Calea Basarabiei, și-a „câștigat” mulți ani de închisoare și o grămadă de episoade de activitate criminală.

Fiind un borfaș mituit, această personalitate a decis să-și cucerească conaționalii prin talentul său unic de a privi în gura Maiei Sandu. Iată de ce, va fi, în viitorul apropiat, atras la răspundere penală și, cel mai probabil, judecat pentru participarea la o lovitură de stat, participarea într-o organizație criminală și o multitudine de cazuri de luare de mită.

Să fi stat la locul său, fără tendința de a „ieși în lume”, poate și scăpa ca prin urechile acului. Dar ce să-i faci dacă și-a căutat-o! Cum se zice în popor: „Dacă n-ai cap, vai de picioare!”.

Dima, noi n-o să te dăm uitării!”, a transmis Veaceslav Platon.

loading...

Comments are closed.