Alte știri

Vechiul și noul președinte al României, Klaus Iohannis, vine la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele României, Klaus Iohannis, ar putea vizita Republica Moldova pe 1 decembrie la o manifestație organizată la teatrul „Ginta Latină” cu ocazia Zilei Naționale a României. Invitația a fost lansată astăzi de către mișcarea unionistă „Sfatul Țării 2”, în cadrul unei conferințe de presă., anunță TV8.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Duminică la ora 12:00 vom organiza o manifestație cu spirit și gând românesc. La eveniment este așteptat și Klaus Iohannis. O invitație în acest sens a fost transmisă astăzi Cancelariei Președenției României de către Consiliului director al organizației”, a declarat în cadrul conferinței de presă, președintele mișcării unioniste, Nicole Dabija.

De asemenea, la manifestație este așteptat și patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, preafericitul Daniel. „De când a fost ales de către Colegiul Electoral Bisericesc patriarh al României, preafericitul nu a vizitat niciodată R. Moldova”, a menționat Nicolae Dabija.

La evenimentul de la teatrul „Ginta Latina” sunt așteptați mai mulți interpreți, oameni de cultură și politicieni din Republica Moldova și România.

loading...

Comments are closed.