Politic

Vechiul și noul președinte al României, Klaus Iohannis, vine la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele României, Klaus Iohannis, ar putea vizita Republica Moldova pe 1 decembrie la o manifestație organizată la teatrul „Ginta Latină” cu ocazia Zilei Naționale a României. Invitația a fost lansată astăzi de către mișcarea unionistă „Sfatul Țării 2”, în cadrul unei conferințe de presă., anunță TV8.

„Duminică la ora 12:00 vom organiza o manifestație cu spirit și gând românesc. La eveniment este așteptat și Klaus Iohannis. O invitație în acest sens a fost transmisă astăzi Cancelariei Președenției României de către Consiliului director al organizației”, a declarat în cadrul conferinței de presă, președintele mișcării unioniste, Nicole Dabija.

De asemenea, la manifestație este așteptat și patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, preafericitul Daniel. „De când a fost ales de către Colegiul Electoral Bisericesc patriarh al României, preafericitul nu a vizitat niciodată R. Moldova”, a menționat Nicolae Dabija.

La evenimentul de la teatrul „Ginta Latina” sunt așteptați mai mulți interpreți, oameni de cultură și politicieni din Republica Moldova și România.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.