Alte știri

„Verde” pentru iarmaroacele pascale din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai puțină îmbulzeală în magazinele din capitală! Zilele următoare micii producători vor avea posibilitatea să își comercializeze articolele în cadrul târgurilor deschise în toate sectoarele Chișinăului. O dispoziție în acest sens, a fost semnată astăzi de către primarul general, Ion Ceban.

„Invităm micii producători, toți cei care produc începând de la cozonaci, finalizând cu alte produse care pot fi comercializate în această perioadă să fie organizate aceste locații în cadrul preturilor de sector, cu respectarea tuturor normelor de siguranță, inclusiv distanței. Totodată am rugat să fie permisă comercializarea florilor de către micii producători în perioada de sărbători.

În context, edilul capitalei a atras atenția organizatorilor asupra respectării atât a normelor legale cât și celor de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID – 19.

„Rugăm preturile să asigure amplasarea eficientă dar și curățenia, salubrizarea distanța și toate cele necesare în această privință. Nu dă Doamne să auzim că cineva percepe de la altcineva taxe sau altceva. Vă rugăm foarte mult ca toate iarmaroacele pascale să fie organizate cu păstrarea normelor de siguranță”.

Reamintim, Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău a permis desfășurarea comerțului ambulant cu produse alimentare de panificație ambalate, din magazin sau tonetă, în locuri special amenajate de Primărie.
Adresele iarmaroacelor pascale vor fi stabilite de preturile de sector și publicate pe site-ul primăriei și preturilor.

loading...

Comments are closed.