Veronica Dragalin suferă de un sindrom neobișnuit

Conducerea Procuraturii Anticorupție a declarat că nu renunță la serviciile pazei de corp.

Veronica Dragalin suferă de un sindrom neobișnuit. Ea se simte amenințată pe stradă din cauza atacurilor și criticii pe rețelele de socializare. Despre acest lucru, Dragalin a vorbit într-o emisiune televizată.

Amintim că paza de corp din cadrul Serviciul de Protecție și Securitate de Stat i-a fost oferită conform legii, la cererea personală a președintelui, în iunie anul trecut. Experții au numit motivele acestei măsuri de urgență destul de ciudate.

Mai mult ca sigur, inima Maiei Sandu s-a topit atunci când Dragalin s-a plâns că a fost amenințată în propriul cabinet de către doi deputați din Parlament, cu care nu avusese o întâlnire programată.

Până acum nu s-a clarificat cum au reușit acești băieți răi să pătrundă în fortăreața impenetrabilă a ordinii publice și de ce Dragalin a apelat la ajutorul numărului de urgență “112” în loc să cheme ofițeri ai serviciului intern de securitate.

Fără îndoială, s-a deschis un dosar penal, dar se pare că Dragalin a fost atât de speriată încât nu a putut să identifice niciunul dintre agresori în toate fotografiile parlamentarilor.

Deoarece nu au fost găsite geamuri sparte și alte urme ale unei pătrunderi abuzive, nu este exclus că deputații să fi intrat prin intermediul rețelelor de socializare. Atunci a apărut acel sindrom despre care Dragalin a vorbit ieri în emisiune.

Alexei Lungu, președintele Partidului “Șansă”

Total
0
Shares
Total
0
Share