Actual

VESTE BUNĂ: 100 de autobuze noi pentru Chișinău. Când urmează să ajungă în capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău a definitivat caietul de sarcini în vederea achiziționării a 100 de autobuze pentru îmbunătățirea serviciului municipal de transport public.

Informații în acest sens au fost prezentate de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni.

Edilul capitalei a ținut să mulțumească echipei de lucru pentru efortul depus la elaborarea acestui document important pentru dezvoltarea sistemului de transport public municipal. „Avem speranța că în termen de 9 luni vor fi achiziționate cele 100 de autobuze. De asemenea, ne propunem ca primele 60 de unități să fie livrate în decurs de 6 luni, acest termen fiind calculat, după finalizarea procedurilor de licitații”, a menționat Ion Ceban.

În context, Ion Ceban a menționat că, pentru asigurarea transparenței și corectitudinii procedurii privind achiziționarea lotului de autobuze, la ședințele grupului de lucru au participat și experți din cadrul Centrului Național Anticorupție, iar caietul de sarcini a fost consultat cu reprezentanții Agenției Achiziții Publice.

loading...

Comments are closed.