Politic

Veste bună pentru bolnavii de cancer: Președintele Dodon a anunțat că vor fi aduse moaște făcătoare de minuni la Institutul Oncologic

Pinterest LinkedIn Tumblr
Președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că în perioada 2 – 12 octombrie, în Republica Moldova va fi adus un fragment al moaştelor Sfîntului Pantelimon de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” de pe Muntele Athos.

Dodon a anunțat că pe lângă mănăstiri și biserici, acestea vor fi aduse și la Institutul Oncologic din Chișinău, unde se tratează bolnavii e cancer.

copii bolnavi de cancer, republica moldova, institutul oncologicSfintele moaște vor fi expuse spre închinare tuturor credincioșilor, în mai multe localități din toată țara după cum urmează:

Pe data de 2 octombrie (după ora 17.00) și pe 3 octombrie – Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din mun. Chișinău;
4 octombrie – Institutul Oncologic din mun. Chișinău;
5 octombrie – Catedrala „Sfîntul Ioan Botezătorul” din oraşul Comrat;
7 octombrie – Catedrala „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din oraşul Cahul;
8-9 octombrie – Catedrala episcopală „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Bălți;
10 octombrie – Mănăstirea “Naşterea Domnului” din raionul Edineț;
11 octombrie – Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Președintele Dodon a îndemnat poporul să protejeze credința ortodoxă, susținând că fără credință – noi nu avem niciun viitor.

Igor Dodon de Chișinău se autofelicită cu Ziua Numelui, sfintul igor, politica religie 

loading...

Comments are closed.