Politic

Veste proastă pentru Maria Ciobanu. Sula a ieșit din PLDM!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula, de pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), se numără printre cei 360 de membri noi ai Partidului Democrat (PDM). Acesta s-a ales cu noul carnet de partid în cadrul unui forum organizat de PDM la Ialoveni.

„Sunt onorat astăzi să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoși. Cu mândrie pot să spun că mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova”, a declarat Ion Sula, noul membru al PDM.
 

Organizaţia teritorială a Partidului Democrat din raionul Ialoveni numără peste trei mii de membri și este condusă de Ghenadie Sajin. 

Precizăm că fosta colegă a lui Ion Sula, deputata Maria Ciobanu, este foarte afectată de fiecare dată când un membru PLDM părăsește partidul înființat de Vlad Filat.

Ion Sula a fost numit în funcția de ministru al Agriculturii în 2015, succedându-l pe Vasile Bumacov. În prezent, Ion Sula (satul Costești) este om de afaceri și administrează un business de familie în domeniul agricol.
ion sula, partidul democrat, costesti ialoveni, pdm, pldm filat

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.