Actual

Vești bune din partea lui Ion Ceban. Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat în acest an

Pinterest LinkedIn Tumblr

Izvorul „Tamara” din Parcul „Valea Morilor” va fi reabilitat în acest an. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, locul atât de cunoscut și vizitat de unii chișinăuieni merită să fie renovat.

„Felul cum va arată zona – ne propunem să aflăm chiar de la cetățeni. Vom face o consultație publică în scurt timp la fața locului. Pretura Centru la fel, adună propunerile oamenilor în acest sens. Astăzi am mers pentru a vedea cum stau lucrurile. Oamenii vin la izvor pentru a se scălda, pentru a se plimba și odihni”, a punctat primarul.

Edilul afirmă că pentru unii a devenit o tradiție și un loc de refugiu.
„Pe parcursul anului 2020, mai multe intrări în Parcul „Valea Morilor” au fost reabilitate la intrarea în parc, din str. G. Alexandrescu a fost amenajat un scuar, la intrarea din str. A. Mateevici lângă „Scara Cascadelor” a fost amenajat scuarul, dar și aleile spre parc au fost reabilitate și la intrarea din str. Mateevici, din preajma USM, a fost amenajat frumosul scuar „Doina și Ion Aldea Teodorovici” și a fost construit un havuz.

loading...

Comments are closed.