Alte știri

Vești bune: Lucrările de reparație a 14 curți de bloc din capitală vor începe chiar de mâine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de reparație a 14 curți de bloc vor începe săptămâna viitoare. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că și acum se lucrează în unele.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„O noutate este că am solicitat completarea bugetului la reparația drumurilor și în curțile de bloc, unde nu s-a intrat niciodată. Mai multe accese către instituțiile educaționale sunt reparate de la 0, altele vor fi reparate curent. Știu că oamenii așteaptă. Avem multe adrese unde nu există asfalt.

În prezent în sectorul Râșcani este așternut asfalt în 4 curți de bloc, curțile de bloc din preajma străzii Miron Costin. La cele 35 de curți de bloc model, câte 7 în fiecare sector, care vor fi reabilitate, deja au fost pregătite, în unele este instalat iluminatul, terenurile de sport și joacă.

Mai ample lucrări de mâine se inițiază lucrările în 14 curți în sectoarele Centru și Botanica. Iar restul curților solicit să fie aduse în ordine, reparate, curate și iluminate acolo unde oamenii solicită, nu așteptați să vă roage”, a declarat Ceban în ședința de astăzi.

Amintim că primarul general Ion Ceban a dispus ca bugetul pentru reparația drumurilor din capitală să fie majorat.

loading...

Comments are closed.