Social

VEȘTI PROASTE DE LA APĂ CANAL: Mai mulţi agenţi economici din Chișinău riscă să fie debranşaţi de la reţeaua de apă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulţi agenţi economici din capitală riscă să fie debranşaţi de la reţeaua de apă dacă rezultatele probelor apelor uzate, prelevate în perioada 14-18 septembrie, vor arăta că depăşesc concentrațiile maxime admise de poluanți. Analizele vor fi gata până pe 22-23 septembrie, a comunicat directorul interimar al societății „Apă-Canal Chișinău” (ACC), Anatolie Lichii, la ședința operativă de la Primărie,  transmite Telegraph.md, cu referire la IPN.

,,Depunem maxime eforturi cu echipele care vizitează în regim de zi-noapte agenţii economici. Unii dintre ei au semnat contracte de prelucrare a apelor supraîncărcate. Discutam cu fiecare, am făcut un grafic, unde am prezentat data concretă când vor fi debranşaţi de la reţea în caz dacă nu depun eforturi pentru o diminuare a neajunsurilor. Se conlucrează cu fiecare consumator în parte”, a spus Anatolie Lichii.

În perioada 14-18 septembrie, responsabilii de la „Apă-Canal Chișinău” au întreprins vizite de lucru la 23 de agenţi economici.

Potrivit directorului ACC, pe parcursul săptămânii trecute, la Staţia de Epurare au lucrat circa 64 de muncitori. Au fost efectuate lucrări la clădirea de pre-tratare, la cea de admisie, la tratarea nămolului şi la decantoarele secundare.

Andrei Năstase vine cu o nouă promisiune electorală: Pensie minimă de 2.500 de lei și indemnizație unică de 1.000 de lei

loading...

Comments are closed.