Politic

Vicepreședintele Parlamentului European către Filip și Candu: „Nu interveniți în actul justiției, așa cum cer unii. Este o provocare!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, și premierul Pavel Filip, au avut azi o întrevedere cu vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu. Oficialii au purtat discuții vizavi de problemele politico-economice din țara noastră, iar în acest context s-a discutat și despre situația creată în legătură cu nevalidarea alegerilor din Chișinău.

„Nu interveniți în actul justiției, așa cum cer unii. Este o provocare!”, le-a spus Ioan Mircea Pascu lui Candu și Filip la Strasbourg.

Liderii de la Chișinău au oferit garanții oficialilor europeni că Partidul Democrat, aflat la guvernare, nu va interveni în actul justiției. „Nu intervenim pentru că nu avem dreptul, pentru că trăim într-un stat de drept. Această poziție am exprimat-o și la întrevederile cu membrii Parlamentului European și ai Comisiei Europene”, a declarat Andrian Candu.

Totodată, Candu a mai spus că vor crea un grup de lucru la Parlament, cu expertiza europenilor pentru examinarea acestor prevederi ce crează ambiguități și permite instanței de judecată sa aplice în așa mod legea.

Amintim că tot azi Prim-ministrul Pavel Filip, s-a întâlnit cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland.

Vicepreședintele Parlamentului European către Filip și Candu, Nu interveniți în actul justiției, așa cum cer unii, Este o provocare, pdm 

partidul democrat, pdm, Vicepreședintele Parlamentului European către Filip și Candu, Nu interveniți în actul justiției, așa cum cer unii, Este o provocare,

plahotniuc, pdm, Vicepreședintele Parlamentului European către Filip și Candu, Nu interveniți în actul justiției, așa cum cer unii, Este o provocare, pdm 

loading...

Comments are closed.