Alte știri

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare a avut o întrevedere cu Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Georgiei în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut ieri o întrevedere cu Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Georgiei în Republica Moldova, Merab Vashakidze, fiind puse în discuție un spectru larg de probleme de pe agenda bilaterală.

Oficialii au făcut un schimb de informații și viziuni cu privire la subiectele ce au tangență cu dosarul conflictelor nereglementate de pe teritoriile ambelor state, în mod distinct în contextul provocărilor generate de pandemia de COVID-19, precum și au comunicat prioritățile trasate pentru soluționarea acestora.

Viceprim-ministrul Olga Cebotari a mulțumit Georgiei pentru susținerea mesajelor delegației Republicii Moldova în cadrul organizațiilor internaționale, inclusiv pe segmentul problematicii transnistrene, precum și a exprimat deschidere pentru aprofundarea colaborării în diverse domenii și schimburi de experiențe în domeniul promovării politicilor de reintegrare.

Diplomatul georgian a menționat că Georgia va rămâne și în continuare un partener sigur și credibil pentru Republica Moldova și apreciază susținerea reciprocă în diverse aspecte de interes comun.

Interlocutorii au convenit să mențină un dialog permanent între Ambasada Georgiei la Chișinău și Biroul Politici de Reintegrare.

Citește și: Agenda bilaterală moldo-americană, discutată de ministrul de externe Aureliu Ciocoi cu Ambasadorul Philip T. Reeker

loading...

Comments are closed.