Alte știri

Vichy – cele mai eficiente produse de îngrijire pe bază de apă termală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vichy este un renumit brand francez, ce produce o gamă largă de produse cosmetice pe bază de apă termală dintr-un izvor situat în orașul francez Vichy, la o adâncime de 4000 de metri de la suprafața pământului, ce au proprietatea să încetinească îmbătrânirea pielii și au efect de întinerire. În prezent, Vichy este una dintre cele mai renumite mărci de produse cosmetice de lux din lume și una dintre cele mai mari mărci de remedii de îngrijire a pielii de pe piața europeană.

Brandul lucrează în strânsă colaborare cu specialiști din domeniul dermatologiei. Vichy Laboratories este unul dintre cele mai vechi laboratoare de cosmetice din lume. Aici se dezvoltă noi formule – hipoalergenice și cât mai eficiente, capabile să se adapteze diferitelor nevoi ale pielii. Pentru fabricarea produselor, se utilizează componente naturale și sintetice extrem de eficiente care pot stimula celulele pielii să funcționeze cât mai corect. Componenta principală este apa termală Vichy, îmbogățită cu 15 minerale rare, inclusiv mangan, potasiu și calciu. Ca aditivi aromatici sunt utilizate doar acele substanțe care nu sunt interzise de legislația UE.

Înainte de a fi puse în vânzare, toate produsele sunt testate folosind mai mult de 50 de metode și sunt supuse unor studii clinice. Fiecare ingredient activ și viitorul produs cosmetic sunt testate în condiții de laborator (in vitro), apoi în condiții clinice (in vivo). Produsele Vichy nu sunt testate pe animale!

Misiunea brandului este de a crea produse cosmetice inovatoare care să asigure pielii un aspect sănătos și radiant, pentru femeile de orice vârstă, indiferent de factorii nocivi ai mediului și de stilul de viață. O caracteristică a remediilor este tratarea completă a problemelor cu care se confruntă pielea, ci nu doar corectarea superficială a acestora.

În procesul de dezvoltare a fiecărei formule, specialiștii Vichy acordă prioritate componentelor obținute din surse ecologice, astfel încât nici unul dintre produse nu conține parabeni. Brandul dispune de un catalog ce conține 6 categorii principale de produse (pentru față, corp, păr, protecție solară, machiaj și remedii pentru bărbați), precum și o varietate de produse capabile să rezolve diverse probleme ale epidermei. În funcție de tipul și problemele caracteristice pielii, se disting următoarele serii de produse cosmetice:

  • Aqualia Thermal

Creme hidratante pentru pielea sensibilă și uscată.

  • Purete Thermal

Linia de curățare, care include produse ce ajută pielea să se regenereze după efectele adverse ale factorilor negativi ai mediului. Produsele asigură tenului un aspect sănătos, elimină senzația de etanșeitate și uscăciune și oferă o senzație de confort timp de 24 de ore.

  • Normaderm

O linie concepută pentru a trata pielea cu probleme. Remediile conțin colagen, elastină și aminoacizi – componente care hrănesc pielea cu vitamine, netezesc ridurile și stimulează reînnoirea celulelor, oferind epidermei un aspect frumos și sănătos. În plus, ajută la îndepărtarea punctelor negre și la normalizarea activității glandelor sebacee.

  • Lipidiose

Produse pentru îngrijirea pielii uscate a corpului. Ca ingredient activ este folosit uleiul de macadamia – un produs natural obținut prin presarea la rece din pulpa fructelor ale arborelui de macadamia. Uleiul de macadamia are o serie de proprietăți benefice, deoarece este o sursă bogată de componente utile care hrănesc și hidratează, netezesc ridurile, activează regenerarea celulară, redau elasticitatea și fermitatea epidermei.

  • Vichy Homme

O linie de produse cosmetice dezvoltată ținând cont de particularitățile structurii pielii masculine. Aceasta include produse cosmetice pentru și după bărbierit, tonifiere, hidratare, pentru conturul feței și ochilor, deodorante, geluri de duș.

  • Aqualia Antiox

Remedii pentru îngrijirea tenului, concepute exclusiv pe bază de ingrediente naturale. Acestea sunt hipoalergenice și sigure. În compoziție este inclusă apa termală, care, împreună cu alte componente medicinale, asigură pielii un aspect radiant și tânăr.

  • Myokine

Această linie este destinată pentru corectarea ridurilor mimice, prevenind adâncirea acestora. Remediile sunt potrivite pentru vârsta de 25-30 de ani.

  • Vichy Liftactiv

O linie responsabilă să combată problemele ce duc la îmbătrânirea pielii, precum ridurile și petele pigmentare. Se clasifică în: Liftactiv Retinol (30-40 ani) și Liftactiv CxP (40-50 ani).

  • Neovadiol GF

Un complex de produse pentru pielea matură potrivite pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Acestea sunt special formulate pentru a îmbunătăți densitatea pielii și a restabili conturul feței. Datorită celor patru ingrediente active (acid hialuronic, pro-xylan, hydrovance și Hepes), această linie încetinește procesul de îmbătrânire a epidermei și îi restabilește elasticitatea.

  • Dercos

Produse pentru regenerarea și stimularea creșterii părului. Linia include șampoane întăritoare, șampoane anti-mătreață, remedii pentru prevenirea căderii părului, fiole terapeutice împotriva căderii părului.

Vichy este un brand legendar care a reușit să facă multe descoperiri revoluționare și să câștige o experiență de neprețuit în domeniul cosmetologiei. Brandul se bazează mereu pe cele mai inovatoare tehnologii, astfel încât produce cele mai bune produse de îngrijire.

loading...

Comments are closed.