Victor Chironda, candidatul Platformei DA, a lansat campania ,,Dați un leu pentru Ceban, să se mute-n Tatarstan”

știri.md

În cadrul unui briefing de presă, Chironda a declarat că, deranjat de declarațiile potrivit cărora ar exista ,,corupție la Primărie”, Ion Ceban a cerut, prin intermediul avocaților daune morale în sumă de 21 000 de lei, scrie agora.md

”Ceban recunoaște că îl deranjează adevarul și ca eu spun deschis acest adevăr. Ceban se lupta doar cu mine. Toți ceilalți s-au împăcat cu ideea că Ceban va câștiga. Doar eu și echipa mea spunem că orașul e în pericol, iar pericolul e Ceban. Cere 21 000 de lei, marele si puternicul primar care se lauda ca va câștiga alegerile din primul tur, este deranjat de cineva pe nume Victor. Mai mic, aparent fără șanse”, a spus Chironda.

Pe lângă faptul că și-a provocat contracandidatul la dezbateri publice, Victor Chironda a anunțat lansarea unei strângeri de fonduri ”pentru a cumpăra un bilet spre Rusia pentru Ion Ceban”.

”Ceban a cerut de la mine o mie de euro. Asta e valoarea cu care își apreciază demnitatea si onoarea. Haideți sa ii dam acești bani, nu pentru demnitate si onoare, ca oricum nu le are, ci pentru un bilet spre Rusia. Avem si un slogan; dați un leu pentru Ceban, să se mute în Tatarstan”, a mai spus Chironda.

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi dimineață, candidatul MAN, Ion Ceban a declarat că toate acuzațiile care vor fi făcute la adresa lui și a partidului său, vor fi atacate în instanță.

Total
0
Shares
Total
0
Share