Victor Chironda, candidatul Platformei DA: „Din discuțiile cu oamenii din Chișinău înțeleg că mergem pe calea corectă”

Victor Chironda, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al municipiului Chișinău, și-a exprimat încrederea în susținerea categorică a chișinăuienilor pentru o schimbare reală în direcția unui Chișinău prosper și european.

Din discuțiile aprofundate cu oamenii din Chișinău, Chironda a subliniat încrederea acestora într-un viitor mai bun pentru orașul lor. “Chișinăuienii nu se lasă amăgiți de covorașe, becușoare și pianuri de pavaj”, a declarat Chironda. “Ei își dau seama că în spatele falsului manager devenit peste noapte pro-european stau forțe care vor să tragă Moldova înapoi în întuneric și deznădejde.”

Candidatul a subliniat nevoia oamenilor de a se simți în siguranță în fiecare zi și de a avea încredere că banii lor sunt utilizați transparent și eficient. Chișinăuienii doresc infrastructură modernă, parcări, drumuri bune, investiții și dezvoltare. Ei aspiră să simtă respect și onestitate din partea liderilor care își cer votul.

Chironda a transmis un mesaj clar pentru ziua alegerilor de la 5 noiembrie: “Chișinăul va vota împotriva lupului în piele de oaie. Oamenii vor vota pentru un viitor european sigur și prosper al Chișinăului.” Acesta a subliniat că oamenii au încredere în el și în echipa Platforma DA! pentru a aduce această schimbare necesară.

Cu aceste promisiuni de progres și dezvoltare, Victor Chironda continuă să-și atragă susținătorii, pledând pentru un Chișinău al transparenței, bunăstării și prosperității europene.

Total
0
Shares
Total
0
Share