Alte știri

Victor Chironda, viceprimarul Chișinăului, se trage spre PAS și urmează să devină ”Om bun”, susține liberalul Ion Cebanu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Victor Chironda, viceprimarul municipiului Chișinău, se trase spre Partidul Acțiune și Solidaritate și urmează să devină ”Om Bun”, susține liberalul Ion Cebanu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit lui Cebanu, ieșirea lui Chironda cu o declarație de presă împotriva echipei lui Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău, este o cale de distanțare de tot ce înseamnă socialiști și apartenența sa politică din ultima perioadă. Astfel, Chironda încearcă să ”divorțeze” cu scandal, pentru a se victimiza în următoarea perioadă, după care să adere la PAS și să devină ”Om Bun”.

Amintim că Victor Chironda și-a început cariera politică în PL, după care a plecat la PLR și a participat activ la formarea Platformei DA, iar după cele mai recente alegeri locale generale, când a candidat din partea Partidului Forța Nouă, a fost cooptat în echipa lui Ion Ceban, fiind numit în calitate de viceprimar pe problemele urbanistice.

După conferința de ieri, Victor Chironda a fost invitat astăzi în studioul Politica de la TV8, iar aceasta înseamnă că procesul de aderare la PAS este în curs de executare.

loading...

Comments are closed.