Externe

Victor Ponta: Dragnea a negociat să fugă în Israel şi să nu fie extrădat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Victor Ponta face acuzații grave la adresa lui Liviu Dragnea. „Cred că și-a negociat fuga în Israel, ca să nu poată fi extrădat” spune fostul premier. Acesta susține că liderul PSD s-a folosit de poziția publică în vizitele externe, pentru a putea primi azil politic în caz de nevoie.

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că prin vizitele în Israel, Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat, transmite Realitatea.

Fostul premier al PSD este convins că interesul principal al lui Dragnea legat de Israel se referă la protecţie în caz de condamnare definitivă la Bucureşti

„Eu cred că Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat (…) Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede și cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubește pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care… și apoi s-a întors„, a spus Ponta la TVR 1.

Ponta crede că moneda de negociere o constituie Fondul suveran de investiţii. „Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie„, a declarat Victor Ponta la TVR.

loading...

Comments are closed.