Social

(video) Un bărbat a ars de viu într-un automobil în sectorul Buiucani al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a ars de viu într-o mașină ce se afla parcată în curtea unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Incendiul a avut loc noaptea, la ora 01:00. La fața locului au intervenit de urgență pompierii și poliţiştii.

Din imaginile video filmate de niște tineri care se aflau în preajmă, se vede cum mașina a fost cuprinsă în totalitate de flăcări, transmite Publika.

„Eram aici alături și a început a arde o mașină, după aceea au sunat la poliție”, a spus o tânără.

Vecinii spun că au fost treziți de o bubuitură puternică:

„Niște vecini au spus că au auzit o explozie, o flacără mare a cuprins mașina și deja după spusele dumnealor am înțeles că se afla o persoană înăuntru, care nu știu ori din cauza unei țigări, ori ceva s-a întâmplat”.

„Am înțeles că proprietarul mașinii se află în străinătate dar deja era altă persoană nu știu de unde, cum a avut accesul”.

„Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că în urma exploziei a avut loc un incendiu. E vorba de explozia unui autovehicul model VAZ, care ulterior a incendiat alte două vehicule. În urma intervenției a fost stabilit cadavrul unei persoane, deocamdată neidentificate, în maşina de model VAZ care practic a fost total afectat”, a declarat Liliana Puşcaşu, ofițer de presă IGSU.

Cazul este investigat de IGP şi salvatori.

loading...

Comments are closed.