Social

(video) 10 concurenți au ajuns în finala Eurovision! Cine sunt cei care luptă să ne reprezinte țara la cel mai prestigios concurs muzical

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zece concurenți au fost promovați ieri seară în etapa finală a Selecției Naționale Eurovison 2019, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, Teodor Guțu, producător la postul TV Moldova 1, a menționat că cei zece concurenți au fost selectați de către un juriu, iar etapa finală va avea loc pe 3 martie.

Astfel, în etapa finală, vor evolua: Anna Odobescu, Aurel Chirtoacă, Cristina Coşciug, Diana Brescan, Mihaela Frimu-Maria, Maria Gospodinova, Maxim Zavidia, Marcela Scripcaru, Mihail Smolenco și Vera Țurcanu.

La Selecția Națională Eurovision 2019 au participat 26 de concurenți.

Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la etapa internaţională Eurovision Song Contest, a obţinut locul al 10-lea. Prestaţia trupei a fost apreciată  de către Comitetul de organizare a concursului, care le-a oferit premiul „The buzz award”, pentru cea mai bună prezentare scenică.

Cea de-a 64-a ediţie a concursului va avea loc la Tel Aviv,  Israel şi va fi compusă din două semifinale, organizate pe 14 şi 16 mai, iar finala se va desfășura în data de 18 mai 2019. Reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest 2019 în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.

Mai jos vă prezentăm cele 10 melodii:

1.Anna Odobescu:

2. Aurel Chirtoacă:

3. Cristina Coșgiuc:

4. Diana Brescan:

5. Mihaela Frimu-Maria:

6. Maria Gospodinova:


7. Maxim Zavidia:

8. Marcela Scripcaru:


9. Mihail Smolenco


10. Vera Țurcanu

loading...

Comments are closed.