Alte știri

(VIDEO) 1000 de participanți din peste 20 de țări participă la ”Moldova Business Week 2017”

Pinterest LinkedIn Tumblr

A început ediţia a şasea a săptămînii de afaceri Moldova Business Week 2017. Evenimentul a fost inaugurat de prim-ministrul Pavel Filip şi şeful Delegaţiei UE în RM, Peter Michalko.

Săptămîna de afaceri este cel mai amplu eveniment economic al anului în republică, în cadrul căruia vor participa peste 1000 de oameni de afaceri, investitori locali şi străini din 20 de ţări, CSI, UE, Turcia, China.

Evenimentul include 30 de reuniuni cu oamenii de afaceri, împărţite în 12 platforme de discuţii. De asemenea, va fi organizat un forum de afaceri moldo-italian şi un forum al exportatorilor, cinci sesiuni B2B, trei vizite la marii producători din industria alimentară şi textilă, precum şi prezentarea bunurilor pentru privatizare.

Este prevăzută şi lansarea unei platforme online a producţiei ecologice din Moldova, cu scopul de a promova produsele ecologice, de a stabili o interacţiune între producători şi consumatori pentru livrările online de produse tradiţionale şi ecologice, precum şi de sa promova conţinutul digital şi informaţiile conexe. De asemenea, vor avea loc vizite la parcurile industriale şi zonele economice libere, la întreprinderile din industria alimentară şi industria uşoară.

În ultima zi, pe 6 octombrie, va avea loc Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, cu participarea prim-miniştrilor Moldovei şi Ucrainei – Pavel Filip şi Vladimir Groisman. Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei şi Infrastructuri şi Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

 

loading...

Comments are closed.