Externe

(video 16+) Un judecător a încercat să-și taie venele cu un pix în timpul unui proces

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un judecător din orașul Nikolaev, regiunea Odesa, a încercat să-și taie venele cu un pix. Magistratul învinuit de luare de mită a avut o cădere nervoasă în timp ce se decidea asupra măsurii de arest în privința sa, scrie deschide.md.

Alexei Buran a avut o cădere nervoasă în timp instanța i-a prelungit măsura de arest la domiciliu. El a început să țipe și a încercat să rupă venele cu un pix. „Lasă-i să mă ducă acolo la închisoare. Sunteți o instanță sau cine? Nu vreau să trăiesc așa, nu vreau”, a strigat judecătorul.

Pe 29 martie 2016 procuratura împreună cu Poliția au anunțat că despre reținerea judecătorului Alexei Buran atunci când a primit o mită în valoare de 500 de mii hrivne ucrainene. În timpul reținerii, Buran a opus rezistență folosind o armă de foc. Apoi, profitând de statutul judecătorilor prin care dețin imunitate, a fugit de la locul faptei.

Timp de un an și jumătate suspectul a fost deținut în izolator, dar în luna februarie a acestui an, instanța a decis să schimbe măsura preventivă în arest la domiciliu fiind obligat să poarte o brățară electronică.

loading...

Comments are closed.