Alte știri

VIDEO 18+ // Accident teribil pe o trecere de pietoni din Tiraspol: Un pieton a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pretinsul Minister de Interne din regiunea separatistă transnistreană anunță că, noaptea trecută, un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de o mașină pe o trecerea de pietoni din centrul orașului Tiraspol. Imaginile șocante de la accident au fost postate pe rețelele de socializare.

Din imaginile video se vede că tânărul era împreună cu un prieten, iar după ce au așteptat să treacă două mașini a decis să traverseze strada singur.

Deși din depărtare se vedea că se apropie un automobil, cel mai probabil, băiatul a crezut că va reușit să treacă drumul. Era aproape de trotuar când brusc a fost lovit de o mașină, șoferul căreia nici nu a încercat să frâneze.

În consecință, băiatul a fost aruncat la câțiva zeci de metri distanță. Trecerea de pietoni nu este dirijată de semafor, dar este destul de bine iluminată.

Autoritățile locale susțin că șoferul este din Tiraspol și are vârstă de 23 de ani. Acesta nu era băut la volan. El le-a povestit polițiștilor că nu a observat pietonul. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

Sursa: Sputnik.md

Deputatul Nicolae Pascaru, despre interesele din spatele noului proiect de lege cu privire la finanțarea ONG-urilor

loading...

Comments are closed.