Social

VIDEO 18+ // Imagini ÎNGROZITOARE de la Ciocana: Un bărbat și-a lovit cu toporul în cap prietenul de pahar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din r. Râbnița, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana, fiind bănuit de tentativă de omor.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 19 ianuarie, despre faptul că în curtea  blocului de locuit de pe str.  Voluntarilor dn sec. Ciocana, un bărbat cu o traumă în regiunea capului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical. La locul faptei forțele  de ordine,  au stabilit în urma documentării,  că victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a venit în ospeție la suspect acasă și în urma consumului de băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict.  Ulterior în urma conflictului individul a luat un topor și un ciocan cu care a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului victimei, după care l-a dat afară din casă. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma cercetărilor la fața locului și în locuința suspectului polițiștii  au depistat toporul și ciocanul cu care au fost aplicate loviturile victimei, totodată fiind ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul altercațiilor între cei doi. Suspectul fiind încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Citește și: Caz TERIFIANT în sectorul Botanica: Doi tineri au fost înjunghiați de un necunoscut de la care au cerut o țigară

 

loading...

Comments are closed.