Politic

(Video +18) Jăka Banditu’: Nu-i nici o diferență între electoratul lui Dodon și cel al Maiei Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscutul moldovean stabilit cu traiul în SUA, Jăka Banditu’ (Eugeniu Cheptănaru), a adresat un mesaj video foarte dur simpatizanților lui Năstase și Maia Sandu. Moldoveanul din diasporă este revoltat la culme că votanții blocului ACUM sunt la fel de retardați politic ca și votanții PSRM și a lui Igor Dodon.

Povestea sa începe la alegerile prezidențiale din 2016, când Jăka Banditu a luat atitudine public și a susținut-o pe Maia Sandu în cursa electorală. Atunci simpatizanții lui Igor Dodon și PSRM au scris zeci și sute de comentarii agresive la video-urile publicate de el pe Facebook. Socialiștii l-au făcut în tot felul pe vloggerul care o susținea pe candidata PAS.

La aceste alegeri din 2019, întâmplător moldoveanul din SUA a intrat în contact cu Maia Sandu tot pe Facebook, căreia i-a acordat o întrebare iar ea l-a numit troll. Vloggerul s-a înfuriat la culme pe lidera PAS deoarece el spune că mereu și-a expus propriile păreri absolut sincer și niciodată nu a luat bani nici de la un partid. Ieri, Jăka a postat un video în care se arată dezamăgit de manipularea pe care o face Maia Sandu și candidatul PAS în SUA, Dumitru Alaiba, la aceste alegeri. În comentarii, o mulțime de susținători ai blocului ACUM l-au atacat cu cuvinte vulgare.

Jăka Banditu’ spune că nu există nici o diferență între electoratul lui Dodon și cel al Maiei Sandu. Și moldovenii care votează partidele pro-Europa și moldovenii care votează partidele pro-Rusia sunt la fel de zombați și manipulați de către liderii politici de la Chișinău, care au interesul doar să vină la guvernare. VĂ AVERTIZĂM VĂ LIMBAJUL FOLOSIT ESTE TOTAL NECENZURAT (+18).

loading...

Comments are closed.