Social

VIDEO +18: Momentul în care cei doi frați Killeri au deschis focul asupra cetățenilor de la Cantemir și Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Inspectoratului Național de Investigație au arestat două frați de 39, respectiv 41 de ani, care își câștigau pâinea săvârșind omoruri la comandă pe teritoriul R. Moldova. Ghinionul lor a fost că cele două victime au supraviețuit tentativelor de omor, deși s-au pregătit foarte minuțios, relatează ZiarulNațional.MD

Potrivit reprezentantului INI, Igor Zglăvuță, tentativele de asasinat au avut loc anului trecut, iar suspecții au fost documentați un an până a fi reținuți. „În primul caz cei doi suspecți au efectuat 21 de împușcături asupra automobilului în care se afla ținta. 11 gloanțe au nimerit în automobil, inclusiv una în victimă. Aceștia au filat victima și au găsit momentul potrivit pentru a acționa. Imediat după ce au tras cele 21 de gloanțe au fost lansate focuri de artificii, pentru a masca crima”, a povestit acesta.

În cel de-al doilea caz cei doi frați au acționat la Cantemir. Pentru că victima așa și nu a mai ieșit din curtea casei, aceștia au intrat și au tras șapte focuri, dintre care șase s-au oprit în țintă. Și de această dată victima a supraviețuit, după ce medicii din Cantemir l-au operat.

„Pe un caz avem și comanditarul asasinatului. E vorba de unele reglări de conturi. Comanditatul avea datorii la victimă, iar pentru a scăpa de aceste datorii a decis să comande asasinarea. Cei doi frați au încasat 15 mii de dolari”, spune Zglăvuță.

Actualmente, organele de drept din R. Moldova investighează dacă cei doi ar fi săvârșit asasinate și pe teritoriul Ucrainei. Unul dintre frați are antecedente penale. Ambii fac parte dintr-o grupare criminală care acționa în sudul republicii în anii 90.

Cei doi riscă de la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.
Vă atenționăm că imaginile VIDEO vă pot afecta emoțional:

loading...

Comments are closed.