Alte știri

(video +18) Momentul în care polițiștii împușcă mortal un cunoscut rapper american

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii au tras 5 de gloanţe în rapperul Willie Bo, care dormea în maşină, iar întreg momentul a fost filmat. Poliția din Vallejo a pus la dispoziție imaginile cu împuşcarea acestuia, la un Bell Taco, la trei luni de când acesta a fost omorât, pe 9 februarie.

Tânărul rapper de 20 de ani a primit 25 de gloanţe în plin, de la şase ofiţeri de poliţie care îi înconjuraseră maşina. Willie dormea pe locul şoferului şi pe imagini se vede cum poliţiştii discută între ei, iar apoi deschid focul când tânărul a dus mâna dreaptă spre umărul stâng, să se scarpine.

Ofițerii nu au încercat să-l trezească pe McCoy, sau să-i vorbească, după ce au văzut un pistol la el în poală. Pur şi simplu și-au îndreptat armele de foc spre capul lui în fața mașinii şi în dreptul portierei şoferului. Willie dormea în automobil.

Un ofițer se aude cum spune: „O să trag și-i fac praf fundul„. Ofițerii și-au dat seama că arma de foc nu avea încărcător, şi dacă ar fi încărcată, avea un singur glonţ pe ţeavă: „Are doar o singură lovitură dacă, dacă trage.„, spune unul dintre ei. McCoy a început să se miște, să-și scarpine umărul, fără să pară că se trezeşte sau să adreseze vreun cuvânt poliţiştilor. Câteva secunde mai târziu toţi deschid focul şi-l ucid.

Departamentul de poliție din Vallejo, 50 de kilometri nord-est de San Francisco, a susținut în repetate rânduri că cei șase ofițeri au tras de „teamă pentru propria lor siguranță”. Imaginile, totuși, arată că unii dintre ei vorbesc calm timp de aproape cinci minute, înainte de a deschide focul. Doi ofițeri au început să tragă aproape imediat după ce au ajuns lângă maşină.

După ce ofițerii au încetat să tragă, ei și-au păstrat armele îndreptate spre mașină, strigând: „Lasă-mă să-ţi văd mâinile! Ridică mâinile”, potrivit Observator.tv. Polițiştii l-au lovit pe Willie de 25 de ori, inclusiv în față, gât, piept, ureche și braţe. John Burris, avocatul familiei, a arătat reporterilor fotografii ale corpului lui Willie la o conferință de presă vineri, spunând: „A fost asasinat!”

loading...

Comments are closed.