Alte știri

(video +18) Vladimir Jirinovskii o insultă pe Xenia Sobciak: Cățea și curvă închide gura și dispari de aici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscut pentru declarațiile sale excentrice, veșnicul candidat pentru funcția de președinte a Federației Ruse, președinte unui partid marionetă, Vladimir Jirinovskii s-a dezlănțuit în cadrul unor dezbateri de la televiziunea Russia1.

În cadrul dezbaterilor moderate de către Vladimir Soloviov, între candidații pentru funcția de președinte al Federației Ruse Vladimir Jirinovskii și Sergey Baburin a izbucnit un conflict care încet a ajuns să semene mai mult a mascaradă și nici măcar prezentatorul nu a fost capabil să îi liniștească pe cei doi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Xenia Sobciak, prezentă și ea la dezbateri a încercat să oprească acest circ spunând celor doi să înceteze să se mai certe și să ofere și celorlalți candidați să vorbească căci nu li se permite zilnic să fie în emisie directă la televiziunile cu acoperire națională.

Tupeismul mult mai tinerei Sobciak l-a înfuriat la culme pe Vladimir Jirinovskii care i-a aminit Xeniei despre trecutul său de la televiziune spunându-i că aici nu se află la Dom 2 ca să comande. Replica a fost însoțită și de mai multe insulte printre care „curvă, prostituată, proastă și multe alte expresii la traducerea cărora avem dificultăți.” Xenia Sobciak a vărsat un pahar în fața liderului Partidului Liberal Democrat din Rusia pentru a-l liniști, totuși insultele au continuat Jirinovskii confirmându-și statutul de politician excentric.

Amintim că la data de 18 martie curent, în Federația Rusă vor avea loc alegeri prezidențiale.

 

loading...

Comments are closed.