Alte știri

VIDEO // 19 corturi anti COVID au fost instalate de salvatori în raioanele din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Pe parcursul zilei de 8 aprilie nouăsprezece puncte de informare anti COVID au fost instalate de angajații IGSU în raioanele din țară.

Corturile au funcționat în municipiile Chișinău și Bălți, dar și alte 12 raioane din Republica Moldova. La punctele de informare salvatorii au împărțit 2289 pliante informative și 889 măști de protecție.

Totodată în municipiul Bălți la 6 corturi anti COVID au fost realizate de către lucrătorii medicali peste 40 de teste rapide pentru oamenii care aveau îndrumarea medicului în  realizarea acestora.

Acțiuni de prevenirea anti COVID au fost realizate de salvatori și în localitățile din țară, unde angajații IGSU au înmânat oamenilor 3148 de pliante, iar autospecialele de intervenție au difuzat mesaje sonore în 34 de raioane.

 Angajații IGSU au îndemnat oamenii să respecte normele sanitare, să poarte masca corect și să evite locurile aglomerate.

Acțiunile salvatorilor vor continua și în următoarele zile pentru ca oamenii să beneficieze de informații utile în domeniul prevenirii riscului de infectare cu noul tip de coronavirus.

loading...

Comments are closed.