Social

(Video) 3 indivizi reținuți la Botanica de către polițiști: Aceștia au atacat un tânăr și i-au furat banii și telefonul

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 28 decembrie, un tânăr de 25 ani, a fost atacat prin surprindere de 3 indivizi, fiind deposedat de două telefone mobile şi bani în sumă de 4 000 lei, cauzându-i un prejudiciu de 13 150 lei. Incidentul a avut loc pe strada Burebista, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiștii sectorului Botanica, au fost identificaţi suspecţii în acest caz, care s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 16 ani originari din r. Ialoveni şi un tânăr de 19 ani din r. Şoldăneşti. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Este de menionat că unul din minori nu este la prima abatere anterior fiind atras la răspundere pentru comiterea unui furt.
 
Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate, comunicând poliţiştilor că la momentu săvârşirii infracţiunii se aflau în stare de ebrietate.
 
Acualmente indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf, tânărul de 19 ani a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie amun. Chişinău, iar minorii sunt cercetaţi în stare de libertate. Conform legislaţiei în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.
loading...

Comments are closed.