Social

VIDEO // 5000 de euro pentru a nu publica poze intime ale soției. Mărturiile bărbatului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 34 de ani originar din r. Basarabeasca, riscă să fie cercetat penal pentru declaraţii mincinoase.

În gestiunea polițiștilor Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, a parvenit cauza penală inițiată de către IP Basarabeasca, precum că un bărbat este șantajat de către un individ necunoscut lui, prin intermediul unei rețele sociale. Iar pentru a nu publica pozele cu imagini intime ale soției sale în schimb îi cerea 5 000 euro. Fiind audiat în cadrul cauzei penale bărbatul a comunicat că s-a întâlnit cu suspect în sec. Centru a mun. Chișinău.

Urmare a masurilor întreprinse de către ofițerii de investigație a IP Centru, fiind ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere s-a stabilit că bărbatul vrea să ducă în eroare organul de urmărire penală. Astfel fiind solicitat de a se prezenta la inspectorat pentru audieri suplimentare, acesta a recunoscut că a depus declații mincinoase cu privire la faptul că este șantajat și a transmis suma de 5 000 euro. Bărbatul a recurs la așa gest pentru se răzbuna pe soția lui cu care sunt în conflict.

Conform legislației în vigoare bărbatul amendă în mărime de pînă la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

 

loading...

Comments are closed.