Social

(video) A cumpărat permisul de conducere? Un șofer începător a încurcat benzile alegând să meargă pe contrasensul bd. Ștefan cel Mare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău, un șofer a pierdut orientarea și a ajuns să meargă pe banda opusă, prin acest lucru automobilul a creat probleme tuturor participanților la trafic.

Automobilul s-a oprin în mijlocul drumului aprinzând semnalizatorul de direcție. Ceilalți participanți la trafic au fost nevoiți să reducă din viteză pentru a ocoli automobilul cu pricina. Din fericire, toți participanții la trafic au înțeles că este vorba de un șofer începător și l-au ajutat să revină pe banda care trebuie.

Pe geamul din spate al automobilului se observă indicatorul de șofer începător. Clipul video a apărut în comunitatea chișinău.fail cu descrierea „când ți-ai cumpărat permisul de conducere”.

Incidentul a stârnit mai multe reacții amuzante din motiv că nu au fost victime. Unul din cei care au comentat sub acest clipuleț video și-a amintit o veche glumă care cel mai bine caracterizează această întâmplare. „-Scumpule fii atent, la TV au transmis că un nebun merge pe contrasens. -Iubito, nu o să îți vină să crezi, nu e doar unul, sunt mii!„.

loading...

Comments are closed.