Alte știri

(video) A fost desemnat marele câștigator „Românii au talent” 2018! Amelia Uzun și Ana Cernicova au topit inimile telespectatorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sezonul 8 „Romanii au talent” s-a incheiat cu o editie plina de emotii, in care telespectatorii au urmarit momente incendiare de canto, break dance, dans contemporan, dans acrobatic si de balet, scrie Perfecte.md.

Amelia Uzun si Ana Cernicova din Republica Moldova au topit inimile telespectatorilor cu un moment gratios si plin de emotie in finala concursului „Romanii au talent”, din 2018. Talentate, gratioase si cu voci puternice, au reusit sa cucereasca publicul roman, dar si juratii. Vezi mai jos prestatia scenica a basarabencelor:

https://www.youtube.com/watch?v=IYgDqi5-nFg

Emil Rengle este marele castigator al Sezonului 8 „Romanii au talent” si al premiului in valoare de 120 000 de euro! In Marea Finala au urcat pe scena 11 eroi talentati care au muncit din greu pentru a pune in scena momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele castigator al anului 2018, precum si castigatorul Premiului de Originalitate. EMIL RENGLE este marele castigator al Premiului de Originalitate! In fiecare dintre cele 5 Semifinale LIVE juriul a propus cate un candidat, iar inainte de MAREA FINALA telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a-si vota favoritii. In urma voturilor publicului, premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a ajuns la EMIL RENGLE, in Marea Finala Romanii au talent 2018!

https://www.youtube.com/watch?v=Mv62ZYeXeT0

loading...

Comments are closed.