Social

VIDEO // A furat dintr-un camion lăsat descuiat, dar a fost surprins. Acum riscă până la 4 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse au reținut un bărbat, locuitor al capitalei, pentru comiterea unui furt. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 35 de ani, anterior cerectat penal pentru infracțiuni analogice.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că individul a sustras din camionul de marca ,,Mercedes Benz 310” ce era parcat pe str. Podgorenilor, un rucsac în care se aflau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 14 800 lei.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a observat că automobilul nu este încuiat și a deschis ușa iar în interior a observat rucsacul pe care l-a luat după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Infracțiune surprinsă de camerele de supraveghere, suspectul a fost reținut În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse, Polițiștii au reținut un bărbat, locuitor al capitalei, pentru comiterea unui furt. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 35 de ani, anterior cerectat penal pentru infracțiuni analogice.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/09/11/infractiune-surprinsa-de-camerele-de-supraveghere-suspectul-a-fost-retinut/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Пятница, 11 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.