Social

VIDEO // A furat un blender și fier de călcat dintr-un magazin. Poliția a publicat imaginile video cu infracțiunea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut o doamnă în vârstă de 37 de ani, pentru comiterea unui furt dintr-un magazin de electrocasnice, amplasat pe str. D. Cantemir.

Forțele de ordine au fost alertate pe data de 22 octombrie, de către reprezentanții magazinului care au comunicat  că de pe rafturile cu mărfuri expuse, a fost sustras un blender și un fier de călcat. Prejudiciul cauzat constituie 4 280 lei. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, totodată fiind ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul sustragerii.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art. 186 CP RM.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală fiind examinate imaginile video, forțele de ordine au identificat persoana care a comis infracțiunea, ulterior fiind reținută și escortată la inspectorat. În cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vinovăția iar bunurile sustrase urmează să le returneze. Polițiștii au stabilit că aceasta anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni analogice și tâlhărie.

Pentru infracțiunea comisă, conform legislației penale în vigoare, bănuita riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.