Alte știri

VIDEO // A jefuit o femeie, în plină stradă. Mărturiile infractorului de 15 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 24 august în jurul orelor 22:00, o doamnă a solicitat intervenția polițiștilor sec. Râșcani, comunicând că a fost deposedată în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe bd. Dimitrie Cantemir.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Râșcani și grupa specializată pe jafuri. Victima, în vârstă de 60 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, un individ s-a apropiat și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model ,, Xiaomi” după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 4000 lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație a I.P.Râșcani, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 15 de ani, originar din r-nul Glodeni, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Bunul sustras urmează a fi recuperat de către polițiști și returnat victimei.

Individul  este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, faptă  pentru care riscă închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

loading...

Comments are closed.