Alte știri

VIDEO // A mers în ospeție, dar a ajuns să fie sechestrată. O tânără de 20 de ani, salvată ca în filme de către oamenii legii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei tineri cu vârstele de 28 și 30 de ani, originari din mun. Chișinău și r. Călărași, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în comun cu polițiștii IP Buiucani sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău oficiul Buiucani și cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, pentru Privaţiunea ilegală de libertate a unei tinere.

Angajații poliției au fost sesizați la data de 18 decembrie preum că o tânără este ținută cu forța într-un apartament de pe str. Piaţa Unirii Principatelor din sectorul Buiucani. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, totodată fiind solicitată și intervenția forțelor speciale.

Grație intervenției prompte a forțelor de ordine, tânăra a fost eliberată, iar suspecții încătușați.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 166 ,,Privaţiunea ilegală de libertate”.

În cadrul acțiunilor procesual penale și de investigație polițiștii au stabilit că tânăra, în vârstă de 20 de ani, împreună cu un prieten, a venit în ospeție. Ulterior, suspecții, fiind în stare de ebrietate, au privat-o ilegal de libertate și nu îi permiteau să iasă din locuință.

Cei trei indivizi i-au solicitat tinerei suma de 6000 lei, pentru a-i permite să iasă din apartament. Aceasta, sub pretextul de a efectua un apel telefonic pentru a ruga să-i fie aduși banii, a efectuat un apel la serviciul unic 112, solicitând ajutor.

Pentru fapta comisă tinerii riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.