Politic

VIDEO // A primit Mariana Rață bani de la companiile lui Vlad Filat? Ce a întreabat-o Igor Popa și cum a răspuns realizatoarea TV

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avocatul Igor Popa, fost apărător în dosarele lui Vlad Filat, a afirmat la TV8 că o bună parte din mass-media de la Chișinău a aparținut liderului liberal-democrat, care achita inclusiv salariile jurnaliștilor portalului de știri Ziarul Național, instituție media la care activa și Mariana Rață, actuala realizatoare a emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Potrivit lui Popa, colaboratorii site-lui Ziarul Național primeau salariile prin intermediul companiei AVA Company, ce aparținea lui Vlad Filat.

”Mariana, haideți să vă pun eu o întrebare la întrebarea Dvs. În anul 2016, când Dvs. lucrați la Ziarul Național, banii, în 2015 și 2016, pe care îi plătea Vlad Filat la ZN veneau de la compania AVA Company, care era compania lui Vlad Filat. Întrebarea mea: Dvs. știați că banii vin… (de la Vlad Filat – n.r.)? Eu sunt sigur că nu știați!”, i s-a adresat Popa realizatoarei emisiunii.

”Dvs. trebuie să știți că eu o bună perioadă de timp am lucrat la Ziarul Național pe principiul de voluntariat”, a răspuns Mariana Rață, menționând că în anul 2016 nu mai lucra la acest site.

În cadrul aceleași emisiuni, Igor Popa a mai spus că Vlad Filat a apelat la serviciile Marianei Rață.

loading...

Comments are closed.