Alte știri

VIDEO // A provocat un accident, fiind în stare de ebrietate, apoi a încercat să fugă de la fața locului. Șoferul a fost reținut de INSP

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri seara, în jurul orei 19:30 în satul Porumbrei din raionul Cimișlia, ofițerii de patrulare care se aflau la menținerea circulației rutiere au observat un conducător auto care a provocat un accident rutier, după care și-a continuat drumul.

Imediat, inspectorii de patrulare au intervenit și au solicitat șoferului să oprească unitatea de transport, însă acesta a accelerat, încercând să se eschiveze de poliție. Urmărind automobilul, în satul Cenac, a fost stopat. La volan se afla un bărbat de 27 de ani, locuitor al municipiului Chișinău.

Acesta a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat o concentrației de 0,54 mg/l. Automobilul a fost dus la parcarea specială.

Conducătorului auto i-a fost ridicat permisul de conducere, iar la moment este documentat pentru părăsirea locului accidentului rutier, pentru că nu a stopat mașina la indicațiile legale ale polițiștilor, dar și pentru conducerea unei automobilului în stare de ebrietate avansată.

loading...

Comments are closed.