Politic

(video) A vrut lângă Maia, dar a stat lângă Greceanîi. Reacția lui Năstase când i s-a interzis să se așeze lângă Prim-ministru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, prin intermediul unei conferințe de presă, a fost prezentată reforma în domeniul justiției. În cadrul conferinței, s-au prezentat modele de reformare a Curții Supreme de Justiție și a Consiliului Superior al Magistraturii. Un loc în capul mesei, lângă prim-ministrul Maia Sandu, a dorit și Andrei Năstase, însă n-a fost să fie.

La începutul conferinței, a avut loc un moment foarte hazliu. Viceprim-ministrul și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a dorit să se așeze lângă prim-ministrul Maia Sandu, însă acest lucru nu i-a fost permis de organizatorul evenimentului, care i-a arătat spre un scaun în colțul mesei, lângă președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Locul la care râvnea Năstase era al ministrului Justiției, Olesea Stamate.

Acest lucru nu i-a plăcut deloc lui Andrei Năstase, a cărui mimică facială s-a schimbat brusc, uitându-se cu nedumerire la persoana care a îndrăznit să îi arate locul ministrului afacerilor interne.

loading...

Comments are closed.