Alte știri

VIDEO // Abia de se ține pe picioare și tot fură. Cum l-a surprins camera de supraveghere pe un bărbat care, fiind în stare de ebrietate, a furat o bicicletă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 51 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Cahul, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, fiind suspectat de furtul unei biciclete. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere, transmite Telegraph.md, cu referire la Realitatea.md

În dimineața zilei de 12 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, comunicând că i-a fost sustrasă bicicleta din ograda casei amplasată pe strada Sucevița din Capitală. La locul faptei, forțele de ordine au stabilit că individul a văzut poarta descuiată, a intrat și a sustras bicicleta, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii. Suma prejudiciului cauzat proprietarului a fost estimată la 20.000 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, individul a fost identificat și reținut, acesta fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual-penale bărbatul și-a recunoscut vina comunicând că era în stare de ebrietate în momentul comiterii infracțiunii.

Actualmente, individul anterior judecat pentru infracțiuni analogice este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere nu va mai fi gratuită

 

loading...

Comments are closed.