Alte știri

VIDEO // Accident matinal în capitală. Un motociclist a ajuns la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident matinal, în capitală. Un motociclist de 32 de ani a ajuns la spital după ce s-a tamponat violent cu un automobil.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totul s-a întâmplat în data de 29 iunie, în jurul orei 07.30, la intersecția dintre Șoseaua Hîncești și strada Academiei. Primele imagini de la fața locului au împânzit la scurt timp rețelele de socializare. În acestea se poate observa că în urma impactului motocicleta a fost proiectată pe gazonul de la marginea drumului, iar mașina a rămas fără bara de protecție din față. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că la volanul automobilului se afla un bărbat de 55 de ani, transmite echipa.md

Oamenii legii nu au oferit la moment încă o versiune preliminară ce ține de cauza producerii accidentului, martorii de la fața locului spun însă că de vină s-ar face motociclistul. Acesta ar fi ieșit la depășire prin partea dreaptă și, prin urmare a fost accidentat de automobilist.

Această versiune urmează a fi verificată de oamenii legii. După impact motociclistul de 32 de ani a fost preluat de medici și dus la spital. Forțele de ordine continuă cercetările.

loading...

Comments are closed.