Alte știri

(video) Acesta este cel mai sexy sport feminin din lume!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai sexy sport de contact feminin din lume este fără doar și poate Fotbalul American Feminin. Nici nu încape vorba de alte sporturi care să concureze pentru acest titlu, pentru că pur și simplu nu există termen de comparație.

Alte sporturi de contact pentru femei sunt fie prea sexuale și nu mai au legătură cu sportul, fie sunt prea brutale și nu mai au legătură cu senzualitatea corpului feminin. Sexul frumos este mereu bine reprezentat în orice sport practicat și de bărbați, dar în fotbalul american feminin, cu siguranță că bărbații n-ar avea nici cea mai mică șansă să egaleze grația cu care joacă aceste fete.

fotbal femininLingerie Football League (Liga de Fotbal în Lenjerie) este divizia de fotbal american dedicată exclusiv femeilor. Această divizie a fost fondată în anul 2009, iar 4 ani mai târziu și-a schimbat numele în Legends Football League (Liga de Fotbal a Legendelor).

Meciurile din cadrul acestui sport puțin cunoscut la noi în țară se dispută primăvara și vara pe arenele și stadioanele din NBA, NFL, NHL sau MLS.fotbal femininDeși probabil a pornit ca o idee de marketing a unor corporații care s-au bazat pe faptul că fotbalul american vinde, sexul vinde și de aici au tras concluzia că cele două îmbinate vor vinde și mai mult, sportul acesta a devenit o adevărată artă și necesită tehnică, condiție fizică și curaj, nu doar o față frumoasă cu un bust siliconat cum ar crede unii.

fotbal femininVouă cum vi se pare acest sport? Credeți că va deveni un fenomen global în viitorul apropiat?

loading...

Comments are closed.